Voorstellingen Lebbis wegens ziekte geannuleerd

Bij cabaretier Hans Sibbel is onlangs een auto-immuun ziekte geconstateerd. De komende periode worden vervolgonderzoeken opgestart. Op verzoek van de artsen staakt Hans Sibbel voorlopig alle activiteiten om zichzelf rust te gunnen. Dit betekent dat alle theatervoorstellingen die gepland stonden tot en met januari 2014 geannuleerd zijn.

Ook zal het nieuwe televisieprogramma Economische Zaken dat Hans voor de VARA zou maken, en dat vanaf 29 november zou worden uitgezonden, vooralsnog niet doorgaan.
In afwachting van de resultaten van de onderzoeken wordt op een later tijdstip besloten over de theatervoorstellingen vanaf februari t/m mei 2014.

De VARA en Nederland 2 beraden zich op alternatieve programmering voor het tijdslot vanaf 29 november. Ook wordt onderzocht of het programma ‘EZ’ in een andere vorm een doorstart kan maken.
Er is vooralsnog geen nadere informatie beschikbaar

Bron: Bunker Theaterzaken

Foto: Comedyweb.nl

Lees ook:Jeugdtheater in boekvorm
Lees ook:Jacques van Veen stopt bij Nieuwe de la Mar
Lees ook:Acteur Hans Boskamp overleden
Lees ook:Eerste toneelrol voor Celine Purcell
Lees ook:Mijnheer Kaktus in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>