Van den Ende steunt slachtoffers Filipijnen

Joop van den Ende Theaterproducties is een actie gestart voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan op de Filipijnen. Van 13 tot en met 20 november zal na afloop van alle voorstellingen door de castleden worden gecollecteerd. Het totaalbedrag wordt aan het eind van de week door Joop van den Ende Theaterproducties verdubbeld en komt ten goede aan giro 555.

Het betreft de voorstellingen Sister act (AFAS Circustheater Den Haag), Jersey boys (Beatrix Theater Utrecht), Hij gelooft in mij (DeLaMar Theater Amsterdam) en de theaters waar de reizende productie Love story de aankomende week is te zien (Theater Castellum Alphen aan de Rijn, Theater de Purmaryn Purmerend, De Kom Stadstheater en kunstencentrum Nieuwegein en Parktheater Eindhoven).

Van den Ende is niet de enige die zich inzet voor de ramp. Verschillende cabaretiers, onder wie Dolf Janssen, Freek de Jonge en Sara Kroos, hebben aangekondigd de opbrengst van een voorstelling aan giro 555 te doneren.

Bron: Theaterkrant

Foto:  Roy Beusker

Wil jij de slachtoffers van de tyfoon Haiyan helpen? Kijk dan hier hoe je dat kunt doen.

Lees ook:Oeuvreprijs voor Joop van den Ende
Lees ook:Joop van den Ende spreekt Staat van het Theater 2011 uit
Lees ook:Première Vaslav: Toneel.blog stond vooraan!
Lees ook:DeLaMar verkoopt al 110.000 kaarten
Lees ook:Jacques van Veen stopt bij Nieuwe de la Mar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>