Toneel- en Filmschuur start met rondleidingen

Dit jaar bestaat de Haarlemse Toneel- en Filmschuur tien jaar. Daarom wordt publiek nu uitgenodigd een kijkje achter de schermen te nemen in de ‘nieuwe Toneelschuur’. De eerste rondleiding start zaterdagmiddag 30 november.

Tijdens een rondleiding komt de bezoeker in de zalen waar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gewerkt wordt. Bezoekers maken kennis met de technische faciliteiten van de zalen en bezoeken de plekken die normaal gesproken niet voor publiek toegankelijk zijn.

Gedurende het hele seizoen 2013-2014 worden er verschillende activiteiten georganiseerd die de aandacht vestigen op het gebouw, de programmering en de positie in Haarlem en het Nederlandse theaterlandschap. Naast de rondleidingen zijn dit o.a.:

Tien voor € 10,00

Wie jarig is trakteert. Daarom koos de Toneelschuur tien theatervoorstellingen die representatief zijn voor het  theater- en dansaanbod. Representatief omdat de gezelschappen en makers hun carrière in de Toneelschuur begonnen zijn of omdat het juist de veelbelovende talenten voor de toekomst zijn. Deze voorstellingen kosten € 10,00 per kaartje.

De architectuur van de Toneel- en Filmschuur

Tijdens een speciale avond blikt de Toneelschuur terug op het ontwerp- en bouwproces van de Toneelschuur en wordt de vraag gesteld: “Waarom voelt het gebouw na 10 jaar nog steeds als nieuw?”

Een avond met de Ambassadeurs

Hun jongeren Ambassadeurs promoten al jaren het programma van de Toneelschuur- en Filmschuur.  Nu zijn deze ambassadeurs voor één avond ceremoniemeester in de kleine zaal. Zij bepalen wat en wie er te zien zijn op deze speciale ‘Ambassadeurs avond’.

Foto: Henze Boekhout

Kijk hier voor meer informatie over de jubileumactiviteiten.

 

Lees ook:Toneelschuur Haarlem bestaat 10 jaar
Lees ook:Toneelschuur en filmschuur Haarlem best bezocht Haarlems podium
Lees ook:Gratis voorstellingen in nieuwe Stadsschouwburg
Lees ook:Amsterdamse regiestudenten tonen werk in Toneelschuur
Lees ook:Uitstel heropening Bolsjoi Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>