Nieuw debat over toekomst theaterwereld

MarcvanWarmerdamAankomende maandag 8 april vindt in De Balie in Amsterdam het debat Prikkelen of Pleasen plaats. Op deze avond wordt de toekomst van het theater besproken. Dit openbare debat gaat over de programmering in de Nederlandse theaters.

Is de aansluiting met het publiek weer gevonden, of zweeft de theaterelite nog steeds op een wolkje? En als er een absolute knieval uit de naam van het publiek is gemaakt; loopt de autonomie van de maker daarmee gevaar? Welke programmeringkeuzes zijn komende jaren van belang? Nel Oskam, directeur Goudse Schouwburg, Marc van Warmerdam, film- en theaterproducent, directeur van Orkater, Arjen Stuurman, producent, Steven Peters, programmeur Schouwburg Utrecht en Casper Vandeputte, regisseur, buigen zich over de deze vragen.

Het debat Prikkelen of Pleasen begint om 20.00 uur. Meer informatie en kaartverkoop vind je hier.

Foto: Orkater

Lees ook:Culturele voedselbank nu ook in Den Haag
Lees ook:Shakespeare-trilogie afgelast
Lees ook:Wie niet waagt…
Lees ook:Linda van Dyck uit voorstelling door burn-out
Lees ook:Zadelpijn en ander damesleed naar theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>