Een week lang TA op tv

Toneelgroep Amsterdam bestaat dit seizoen 25 jaar. Daarom besteedt digitaal themakanaal Cultura24 extra aandacht aan TA. Van 23 feb t/m 1 mrt staan er dagelijks vanaf 20:30 uur verschillende documentaires over en registraties van het gezelschap op het programma.

Voorbeelden zijn o.a. een levende poppenkast: een eeuw Stadsschouwburg Amsterdam van Hans van de Busken, Het Temmen van de Feeks, Opening Night, Bakeliet, de documentaire Reizen naar Moskou van Rob Smits, BLOOT een film over acteren van Paul Cohen en Martijn van Haalen en een interview met Ivo van Hove uit 2004.

Cultura24 is hét digitale themakanaal van de Publieke Omroep voor verdieping in kunst en cultuur. De zender is via digitale televisie en via internet te bekijken.

Foto: Toneelgroep Amsterdam

Lees ook:Bloot geeft kijkje achter de schermen bij TA
Lees ook:Los zand op televisie
Lees ook:Toneelbewerking Van Gogh’s Interview
Lees ook:Eigen televisieprogramma voor Carré
Lees ook:Documentaire Michiel van Erp gratis voor bezoekers Afterparty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>