Wijkjury bezoekt Café Lehmitz

Vanavond 15 januari bezoekt de Wijkjury de voorstelling Café Lehmitz in theater Bellevue. Daarmee maakt de laatste voorstelling van toneelgroep Carver kans om (door de WijkJury) gekozen te worden als beste voorstelling van dit theaterseizoen.
De wijkjury is een door Adelheid Roosen geïnitieerd project waarmee we het theater nog diverser en leuker willen maken dan het al is. De wijkjury maakt een top 5 van de beste voorstellingen en zal uiteindelijk een winnaar uitroepen.
Foto: Wijkjury

Lees ook:Adelheid Roosen en haar wijkjury
Lees ook:Adelheid Roosen presenteert nu ook Wijkjury Utrecht
Lees ook:Alice in Wonderland beste voorstelling
Lees ook:Genomineerden wijkjury TF bekend
Lees ook:Adelheid Roosen juryvoorzitter Theater Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>