Tjitske Reidinga speelt hoofdrol in eerste DeLaMar productie

Tjitske Reidinga speelt de hoofdrol in de eerste DeLaMar productie, die op 17 juni 2012 in première zal gaan in het gelijknamige theater. De voorstelling Het Geheugen van Water is een bitterzoete komedie over drie zussen, naar het stuk The Memory of Water (1996) van de Engelse schrijfster Shelagh Stephenson. Zij won er in 2000 de Laurence Olivier Award voor “best new comedy (Britse variant van de Broadway Tony Awards) mee. Anneke Blok en Pauline Greidanus spelen de andere hoofdrollen en ook  Rick Nicolet, Vincent Croiset en Michiel Nooter zijn te zien. De voorstelling zal tijdens de zomermaanden exclusief  in het DeLaMar Theater spelen.

Het geheugen van water
In Het Geheugen van Water komen drie zussen, aan de vooravond van de begrafenis van hun moeder, bijeen. Voor het eerst sinds lange tijd zijn ze weer samen en terug in het ouderlijk huis. Dit leidt tot scherpe en komische confrontaties en dialogen, waarin verborgen geheimen aan de oppervlakte komen. Alle zussen herinneren zich dezelfde gebeurtenissen uit hun jeugd op een andere manier. Wat is de waarheid en hoe betrouwbaar is ons geheugen? Wat weten we eigenlijk van onze familie? En van onszelf?

Meer info: www.delamar.nl

Foto: Roy Beusker

Lees ook:TA-acteurs in Zwart Water
Lees ook:Loes Luca en Peter Blok in Augustus: Oklahoma
Lees ook:GVB en DeLaMar Theater slaan handen ineen
Lees ook:Nachtzusters vieren absurde Sinterkerstnieuwekoningen
Lees ook:DeLaMar Theater reeds geopend door Loes Luca en Huub Stapel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>