Publiek kiest reprise Toneelgroep Amsterdam

Ook zo genoten van Othello, Het temmen van de Feeks, Kinderen van de Zon of La Voix Humaine? Tot 13 februari kan jij invloed uitoefenen op de reprise die Toneelgroep Amsterdam volgend seizoen zal spelen. De publieksfavoriet wordt 14 februari bekend gemaakt. Via www.tga.nl/kiesdereprise kun je uit 15 voorstellingen kiezen. Van Othello uit 2003 tot In ongenade uit 2011. De publieksfavoriet wordt op
Valentijnsdag bekend gemaakt en wordt volgend seizoen gegarandeerd in de Stadsschouwburg Amsterdam gespeeld.

Het hernemen van voorstellingen is één van Toneelgroep Amsterdams sterkste troeven, maar dat het publiek zelf mag bepalen welke voorstelling het wordt, is een primeur. De ‘Kies de reprise’-oproep wordt een vast onderdeel in de TA-programmering en zal jaarlijks worden herhaald.

Lees ook:Toneelgroep Amsterdam brengt twee keer Molière
Lees ook:Toneelgroep Amsterdam met boventitels
Lees ook:Sanja Mitrovic wint BNG theaterprijs
Lees ook:De primeur: Tuin van Holland
Lees ook:Genomineerden wijkjury TF bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>