Thomas de Bres in muziektheatervoorstelling De Winnaar

Jamai Loman speelt de hoofdrol in de nieuwe muziektheatervoorstelling De Winnaar van M-Lab. Deze voorstelling vertelt het verhaal van een gewone jongen die een tv talentenjacht wint en binnen korte tijd gekatapulteerd wordt tot grote ster. Zijn manager en chauffeur staan hem bij in deze onbekende wereld vol pracht en praal, van glitter en glamour, waar hij onbedoeld steeds dieper in verstrikt raakt. Naast Jamai spelen ook Christine van Stralen en Thomas de Bres een rol.

Christine van Stralen vertolkt de rol van chauffeur en vertrouwenspersoon. Zij werd bekend als Monique, de moeder van Desie, in de NPS serie Dunya & Desie. Hiermee won ze het Gouden Beeld voor Beste Televisieactrice. Ook was Christine onder meer te zien in Spoorloos Verdwenen en Seinpost Den Haag; speelde ze bij de theatergezelschappen ZT Hollandia, Mugmetdegoudentand, NTGent en was ze te zien op De Parade en het Oerol Festival.

De rol van manager wordt gespeeld door Thomas de Bres. Hij speelde veelal grote rollen bij verschillende theatergezelschappen zoals Toneelgroep Amsterdam, Theater van het Oosten, het Nationale Toneel, de Paardenkathedraal en Opium voor het Volk. Verder was Thomas te zien in televisieseries en films zoals Flikken Maastricht, Bitches, Evelien, Goede Tijden Slechte Tijden en De Bende van Oss.

De Winnaar is van 17 december tot en met 8 januari exclusief te zien in Theater M-Lab in Amsterdam.

Lees ook:Jamai: ‘Als je wint, heb je vrienden’
Lees ook:TA-acteurs in Zwart Water
Lees ook:‘U bent mijn moeder’ wordt moeder/dochterverhaal
Lees ook:Nieuwe zakelijk leider Theater Bellevue
Lees ook:Drukste editie van de Parade in Utrecht ooit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thomas de Bres in muziektheatervoorstelling De Winnaar

  1. goochelaar

    Ik vind Jamai een goede speler, ik heb een aantal van zijn musicals mogen zien, en vindt dat ie het erg leuk doet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>