Jack Wouterse als koning Herodes

Speciaal voor de kerstdagen ontwikkelde de KRO weer KRO Kerststerren. Een bijzonder spektakel op Paleis Soestdijk. Een koningsdrama waarin Jack Wouterse de rol van Herodes op zich neemt en o.a. Lieke van Lexmond en Mimoun Ouaïssa te zien zijn. Het project wordt muzikaal ondersteund door Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Ellen ten Damme en Do. KRO Kerststerren wordt op kerstavond uitgezonden.

Lees ook:Jon van Eerd wint Gouden Notenkraker
Lees ook:Sterke To be or not to be met acteurs die schitteren
Lees ook:Special over Ellen Vogel bij Opium
Lees ook:Nieuwe samenstelling ensemble Appel
Lees ook:Gezocht: verhalenvertellers met hartstocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>