Sanne Wallis de Vries in familievoorstelling Ro Theater

Sanne Wallis de Vries speelt een van de hoofdrollen in de nieuwste familievoorstelling van het Ro Theater. Na Lang en Gelukkig, Snorro de gemaskerde held en Moord in de Kerststal leveren schrijver Don Duyns, regisseur Niek Kortekaas en artistiek adviseur Pieter Kramer een nieuwe decemberproductie af: Woest Water. Woest Water is een spannend verhaal over een avontuurlijke zeereis, maar ook een verhaal over volwassen worden, loslaten en thuiskomen. Naast uitbundige decors en effecten speelt fantasie een belangrijke rol in de voorstelling en dat past helemaal in de lange traditie van de Ro Theater familievoorstellingen met hun vele verkleedpartijen en dubbelrollen.

Hoofdrolspeler in dit avontuur is de achtjarige jongen Sil, gespeeld door Gijs Naber (De Heineken Ontvoering). Hij is boos op zijn moeder (Sanne Wallis de Vries) en haar nieuwe vriend (Lukas Smolders) die geen aandacht voor hem hebben. Zelfs zijn goochelkunsten maken geen indruk. Tijdens zijn nieuwste truc belandt hij per ongeluk in de wasmachine. Dan neemt zijn lot een verrassende wending; Sil komt tot zijn verwondering in een bootje op de grote oceaan terecht, waar hij helemaal alleen rond dobbert. Hij komt de meest wonderlijke personages tegen, waaronder een zeekoe, dolfijnen en een zeemeermin (Sylvia Poorta).

Woest Water is tot en met 11 maart te zien in het hele land, meer informatie: www.rotheater.nl

Lees ook:Axis Festival legt nadruk op Nederland-Ruslandjaar
Lees ook:Wil van Kralingen en Huub Stapel in verfilming ‘De Goede Dood’
Lees ook:Moord op de rode loper
Lees ook:Finales Amsterdams Kleinkunst Festival van start
Lees ook:Eerste familievoorstelling voor Toneelgroep De Appel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>