Jamai: ‘Als je wint, heb je vrienden’

Hij was de winnaar van de allereerste Idols en werd bekroond met diverse Musical Awards. Verguisd en bejubeld en binnen korte tijd van gewoon mens tot ster gekatapulteerd. Voer voor een voorstelling dus! Vanaf 17 december presenteert M-Lab de muziektheatervoorstelling De Winnaar, ontwikkeld in samenwerking met multitalent Jamai Loman. Ondanks de overeenkomsten met zijn eigen leven, is het stuk niet autobiografisch. Het publiek wordt meegezogen naar een wereld vol uitverkochte optredens, gek geworden fans en wilde paparazzi achtervolgingen. De Winnaar is daarnaast een interactieve voorstelling waarbij de telefoons voor de verandering aan mogen blijven. Net als bij talentenjachten op tv kan het publiek door middel van tweets en likes het verloop van de voorstelling beïnvloeden. De Winnaar is exclusief te zien in Theater M-Lab op 17 (première), 26 (14:30 uur), 27, 28, 29, 30 december en op 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (14:30 uur) januari om 19:30 uur, tenzij anders aangegeven. De voorstelling is toegankelijk vanaf twaalf jaar.

Meer info: www.m-lab.nl

Lees ook:Vis à Vis verlengt PICNIC tot september
Lees ook:Bibaboerderij op avonturenreis in het theater
Lees ook:Randprogramma bij Temmen van de Feeks
Lees ook:Eerste strandtheater in Hoek van Holland
Lees ook:Imug voor op je Iphone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>