Tournee Augustus: Oklahoma van start

Donderdagavond begon in Hoofddorp de landelijke tournee van het avondvullende familiedrama Augustus: Oklahoma van de Utrechtse Spelen. Ria Eimers, Tjitske Reidinga, Loes Luca, Peter Blok, Peter Bolhuis en anderen schitteren in dit stuk over drie generaties van een familie op drift. Hoewel de voorstelling al op diverse plekken is uitverkocht, zijn er ook nog theaters waar nog kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar zijn. Het gezelschap maakte ook een mooie nieuwe trailer!

Lees ook:Loes Luca en Peter Blok in Augustus: Oklahoma
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten
Lees ook:DeLaMar verkoopt al 110.000 kaarten
Lees ook:Start kaartverkoop nieuwe familievoorstelling Ro Theater
Lees ook:Motregenvariaties komende dagen afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>