Theaterfestival Boulevard van start

Terwijl de Parade haar tenten in Amsterdam opslaat, gaat op donderdag 4 augustus Theaterfestival Boulevard in ´s Hertogenbosch van start. Dit festival combineert het avontuurlijke van producties op bijzondere locaties in en om de stad, met voorstellingen en concerten in de Bossche theaters en op het bruisende festivalplein aan de voet van de St. Jan. Dit jaar onder andere met locatievoorstellingen van NTGent en Toneelgroep Oostpool ism Boogaerdt/Van der schoot, Eastman/Sidi larbi Cherkaoui en Wunderbaum. Kijk op www.festivalboulevard.nl voor het gehele programma.

Lees ook:Boogaerdt/VanderSchoot naar Toneelgroep Oostpool
Lees ook:Bianca van der Schoot en Suzan Boogaerdt regisseren ArtEZ-studenten
Lees ook:Theaterfestival Boulevard Den Bosch trapt af
Lees ook:Oostpool samen met Boogaerdt/Van der Schoot
Lees ook:Jan Decleir weer op toneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>