Carice heeft eigen boek

Vrijdagmiddag 24 juni kreeg actrice Carice van Houten, uit handen van AD-filmredacteur en auteur Ab Zagt, het eerste exemplaar van Carice, een portret in woord en beeld. In het boek gaat hij op zoek naar de oorsprong en het acteertalent van Nederlands beste actrice. Aan de hand van gesprekken met verschillende personen die een belangrijke stempel op haar carrière en persoonlijke leven hebben gedrukt, schetst hij een beeld van Carice’s jeugd en loopbaan, evenals haar speciale relatie met muziek, dieren en haar tegenspelers. Daarnaast bevat het boek Carice’s persoonlijke favoriete portretfoto’s van nationale en internationale topfotografen. Ook is er veel nog nooit eerder gepubliceerd beeldmateriaal te zien, zoals foto’s uit haar jeugd en achter de schermen op diverse filmsets.Carice van Houten over Carice, een portret in woord en beeld: ’Het is een heel mooi boek geworden, ik voel mij zeer vereerd. Het is best spannend om terug te lezen wat mensen precies van je vinden.

Carice, een portret in woord en beeld is vanaf zaterdag 25 juni met bon uit het AD voor € 9,99 verkrijgbaar bij de aangesloten verkooppunten.

Lees ook:Exportproducten Halina en Carice
Lees ook:Carice vergezelt Tom Cruise
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Carice van Houten wordt WNF-ambassadeur
Lees ook:Cas en Tygo gaan lekker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Carice heeft eigen boek

 1. iemand

  “Carice, een portret in woord en beeld is vanaf zaterdag 25 juni met bon uit het AD voor € 9,99 verkrijgbaar bij de aangesloten verkooppunten.”

  Ik heb geen bon uit het AD maar ik moet deze biografie zo snel mogelijk in handen zien te krijgen. Het is een cadeau voor mijn vriendin.
  Ik ben al bij meerdere winkels langs geweest maar het is onvindbaar.
  De ene winkels zei dat ik naar de bruna moest gaan, waar ik te horen kreeg dat het boek volgens hen nog niet uit was.

  Overal staat ‘het ligt in de winkels’ ‘nu te koop’ ‘verkrijgbaar bij aangesloten verkooppunten’
  Vertel me gewoon waar ik heen moet!
  HELP!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>