Augustus: Oklahoma dit najaar op tournee

Ruim tienduizend bezoekers zagen het familiedrama Augustus: Oklahoma, van De Utrechtse Spelen, in Stadsschouwburg Utrecht. In een van de hoofdrollen was de kersverse ontvanger van de Mary Dresselhuysprijs 2011, Tjitske Reidinga te zien. Wie de voorstelling in Utrecht miste, of hem gewoon nog een keer wil zien, krijgt in het najaar een tweede kans. Augustus: Oklahoma maakt een uitgebreide tournee door heel Nederland.

Meer informatie: www.deutrechtsespelen.nl

Lees ook:Loes Luca en Peter Blok in Augustus: Oklahoma
Lees ook:Tournee Augustus: Oklahoma van start
Lees ook:Verstikkende moederliefde en jeugdtrauma´s
Lees ook:Vier keer De Utrechtse Spelen op vier podia
Lees ook:Jakop Ahlbom wint Haagse publieksprijs met ‘Innenschau’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>