Toneelgroep De Appel met 2 producties naar Oerol

Toneelgroep de Appel is elk jaar op Oerol vertegenwoordigd, maar levert dit jaar maar liefst twee producties af. Messen in hennen en When the wind blows zijn als ‘mini-marathon’ op het theaterfestival op Terschelling te zien.

Regisseurs David Geysen en Aus Greidanus jr. bepaalden dit seizoen met grote ensceneringen van Bacchanten en Imannuel Kant het gezicht van De Appel. Maar minstens zoveel opzien baarden hun kleine zaal producties When the wind blows van Raymond Briggs en Messen in hennen van David Harrower. Deze twee kleine zaal producties zijn van zaterdag 18 t/m zondag 26 juni tijdens het Oerol Festival (Terschelling) als ‘mini-marathon’ op schapenboerderij De Zeekraal te zien. Het programma begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. In de pauze krijgt het publiek een boerenlunch aangeboden.

Meer informatie: www.oerol.nl of www.toneelgroepdeappel.nl

Lees ook:Nieuwe regisseurs bij De Appel
Lees ook:Thema Oerol 2011 is ‘geluid’
Lees ook:Openbare repetities bij De Appel
Lees ook:Eerste familievoorstelling voor Toneelgroep De Appel
Lees ook:Morgen start voorverkoop Oerol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>