Nieuwe Appelmarathon: Herakles

Als je genoten hebt van de twee theatermarathons Tuin van Holland en Odysseus van Toneelgroep De Appel, dan moet je opletten. Hetzelfde team, bestaande uit Aus Greidanus sr., Alain Pringels en Jules Terlingen dat bij de vorige edities garant stond voor de prachtige teksten, zet momenteel de laatste puntjes op de i van de nieuwe tekst. Dit keer is de held Herakles het thema. De nieuwe theatermarathon Herakles belooft een unieke, 11 uur durende belevenis, inclusief lunch en diner, te worden. Herakles speelt van 22 februari tot en met 27 mei 2012 op woensdag, zaterdag en zondag. De kaartverkoop start op 18 april.

Meer info: www.toneelgroepdeappel.nl

Lees ook:Nieuwe marathonvoorstelling De Appel
Lees ook:De Appel komt met interactieve theatermarathon
Lees ook:Weergaloze theatermarathon ‘Herakles’
Lees ook:De primeur: Tuin van Holland
Lees ook:Laatste theatermarathon voor Aus Greidanus jr.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>