Thema MightySociety9 bekend

Na de succesvolle en spraakmakende anti-musical over Wilders in Mightysociety8 maakt Mightysociety bekend welk thema we bij Mightysociety9 mogen verwachten. Een media-satire. Een tragedie. Een performance. Mightysociety9 is een drieluik op drie continenten over media-manipulatie, multinationals in Afrika en ontembare lusten. 

Met scherpe teksten, aanstekelijk spel, opzwepende muziek en dans vertelt mightysociety9 drie verhalen over liefde en leven in tijden van gifaffaires. Dit alles geïnspireerd op de geruchtmakende Probo Koala-affaire – deze zomer vijf jaar geleden. Deel 1 toont hoe de televisieopname voor een Nederlandse talentenjacht in een Afrikaans land steeds dubieuzere vormen aanneemt. In deel 2 slaat de flitsende persconferentie van een Europese multinational om in een tragedie van Medea-achtige proporties. Deel 3 is een duel tussen een hiphop-danser en een acteur waarin duistere passies en koel opportunisme om de voorrang strijden.

De repetities zijn inmiddels begonnen en de voorstelling is te zien in Nederland en België van 28 april t/m 22 okt 11. Regie, tekst en concept is weer in handen van Eric de Vroedt. Die is overigens ook op twitter te vinden: @ericdevroedt)

Meer informatie: www.mightysociety.nl

Lees ook:MightySociety9 is theater op het hoogste niveau
Lees ook:Medea in het museum
Lees ook:Sven Bijma speelt Wilders
Lees ook:Onvoorwaardelijke Liefde; Onvoorwaardelijke Haat
Lees ook:Katja Herbers wint met “subtiele droomrol van wereldklasse”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>