Programma Hartstocht 2011 bekend

Mei en juni staat in het zuiden des lands weer in het teken van theaterfestival HartsTocht. Het Zuidelijk Toneel organiseert dit spektakel, samen met de Theaters Tilburg en Theater De NWE Vorst, Theater Heerlen, Chassé Theater Breda, De Kring Roosendaal, Parktheater Eindhoven en Theater aan de Parade Den Bosch. Dit jaar staat het hele festival in het teken van stad en architectuur. Een theatrale stadswandeling, een huizenhoge performance-installatie midden in de stad, twee voorstellingen in het theater en een tekstlezing op een bijzondere locatie gaan allen over de grondige veranderingen die de stad ondergaat en de rol van de bewoner hierin. Het Zuidelijk Toneel werkt hiervoor samen met Productiehuis Brabant, Stichting Nieuwe Helden en Toneelgroep Cargo. Te zien in Tilburg, Heerlen, Breda, Roosendaal, Eindhoven en Den Bosch.

Meer informatie op www.hzt.nl

Lees ook:Gezocht: verhalenvertellers met hartstocht
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel zoekt tekenaars
Lees ook:Programma HartsTocht bekend
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg
Lees ook:Eindhoven trekt bijdrage Het Zuidelijk Toneel terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>