Het Geheven Vingertje

Na het grote succes van de voorstelling Het geheven Vingertje, van regisseur Jetse Batelaan, kon een reprise niet uitblijven. De productie won in 2008 de Zilveren krekell en werd genomineerd voor het Theaterfestival 2008, het Theaterfestival Vlaanderen 2008 en de VSCD Mimeprijs 2008. Theatergroep Max. zorgt ervoor dat Het geheven Vingertje van zondag 13 februari tot en met donderdag 28 april 2011 in Nederland te zien. Juryrapport Zilveren Krekel: ”In Het geheven vingertje wordt de toeschouwer heen en weer geslingerd tussen wat wel en niet mag, in het theater én in het echte leven. Regisseur Batelaan en zijn acteurs slagen erin het uitgekauwde normen- en waardendebat op geheel eigenzinnige wijze vorm te geven: verfrissend absurd, ontregelend, uitdagend en zeer intelligent”.

Lees ook:Theatergroep Max. gaat internationaal
Lees ook:Een bonte avond met bodybuilders
Lees ook:KASSYS naar New York
Lees ook:Shakespearemix voor jongeren
Lees ook:Nederlands theater populair in Zürich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>