Extra kaarten voor uitverkocht Hotel Savoy

Op beide speelavonden van de uitverkochte Duitse voorstelling Hotel Savoy, geregisseerd door Johan Simons, zijn extra plaatsen gecreëerd. Daardoor is het weer mogelijk kaarten te reserveren voor 21 en 22 januari. Hotel Savoy ging met veel succes afgelopen oktober in München in première. Het is de eerste productie die Simons als intendant van de Münchner Kammerspiele maakte. De Stadsschouwburg Amsterdam toont deze productie exclusief in Amsterdam.

Hotel Savoy is gebaseerd op de roman van Joseph Roth. Het hotel uit de titel wordt bevolkt door berooide mensen die net de Eerste Wereldoorlog hebben meegemaakt. Zo ook de soldaat Gabriel Dan, die alles kwijt is en een armoedige kamer betrekt. Door middel van Dan en de andere gasten wordt een maatschappij-kritisch beeld geschetst van het Habsburgse rijk en de gevolgen van de Eerste Wereldoorlog. Naast de vaste Kammerspiele-acteurs Steven Scharf en André Jung spelen ook Pierre Bokma en Katja Herbers mee.

Meer informatie: www.ssba.nl

Lees ook:Documentaire Johan Simons
Lees ook:Hotelgasten overnachten in theaterstuk
Lees ook:Johan Simons geselecteerd voor theatertreffen
Lees ook:Johan Simons waarschijnlijk terug naar NTGent
Lees ook:Op cursus in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>