Vluchten kan niet meer…

Leiden heeft een bijzondere geschiedenis als ‘Stad van Vluchtelingen’. Al eeuwen is de stad een toevluchtsoord voor vluchtelingen. Met Radio Laat je Leiden brengen PS|theater en Peen en Ui theatrale radioshows midden in de stad. Vier uitzendingen voor en door Leidenaren over vluchten op verschillende locaties in Leiden.¬†Radio Laat je Leiden is een theatrale ontmoetingsplek, waar ontroerende, bijzondere en spectaculaire vluchtverhalen afgewisseld worden met muziek, reportages en een ouderwets hoorspel. Radio Laat je Leiden staat in het teken van het thema ‘vluchten’ in de ruimste zin van het woord: van vluchten uit een land tot vluchten in dromen en van vluchten in een verslaving tot vluchten in de liefde. Na iedere uitzending zal er een luisterbank onthuld worden. Deze bank maakt het mogelijk om de uitzendingen en andere verhalen nog eens te beluisteren. Items uit de shows zijn vanaf januari ook te beluisteren en te lezen op www.tafelvanleiden.nl.

Locaties en data
Zaterdag 29 januari BplusC (Nieuwstraat 4) 12:00-14:00
Zaterdag 5 februari Kringloop Het Warenhuis (W. Barentszstraat 12) 12:00-14:00
Zaterdag 12 februari Scheltema (Marktsteeg 1) 15:00-17:00
Zaterdag 19 februari (ovb) Hortus Botanicus (Rapenburg 73) 12:00-14:00

Meer informatie: www.pstheater.nl

Lees ook:Aus Greidanus sr. over Sasha Bulthuis
Lees ook:Radio-interview Louterbloemen
Lees ook:Theatrale botencaroussel in Leiden Schemerstad
Lees ook:Eigen televisieprogramma voor Carré
Lees ook:Tryaterspecial in Bellevue

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vluchten kan niet meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>