Erik Vos-avond bij De Appel

Op dinsdag 18 januari 2011 is theatermaker Erik Vos te gast bij Toneelgroep De Appel, tijdens een avond die geheel in het teken staat van zijn werk.Volkskrant-theaterredacteur Hein Janssen praat met hem over zijn leven in het theater.

Aan de hand van beelden van voorstellingen die Vos in zijn veelomvattende loopbaan heeft gemaakt, wordt uitgebreid ingegaan op het vak van regisseren, het werken met acteurs, de symbiose met andere kunstvormen als muziek en beeldende kunst. Ook worden persoonlijke onderwerpen niet geschuwd. Een gesprek over passie en hartstocht, over doorgaan en stoppen, over hoogtepunten en teleurstellingen. Meer informatie en kaartverkoop: www.toneelgroepdeappel.nl

Lees ook:SCP: Interesse in cultuur, maar bezoek blijft uit
Lees ook:Appel maakt voorstellingen voor The BIG5
Lees ook:Nieuwe Appelmarathon: Herakles
Lees ook:International Community Arts Festival in Rotterdam
Lees ook:Jeroen Krabbé werft leden voor Omroep C

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>