‘U bent mijn moeder’ wordt moeder/dochterverhaal

In 1981 speelde Joop Admiraal een legendarische voorstelling over zijn dementerende moeder. In U Bent Mijn Moeder geeft hij een persoonlijk en eerlijk beeld van het leven van zijn 80 jarige, demente moeder die hij iedere zondag in een tehuis bezoekt. In een eenvoudige taal en vol humor beschrijft Admiraal hoe het verleden het heden inhaalt. Theatergroep Suburbia bewerkt de tekst van U bent mijn moeder tot een moeder/dochterverhaal. In regie van Albert Lubbers speelt Marie Christine de Both deze aangrijpende monoloog, die op locatie in Almere gespeeld gaat worden. Marie Christine is momenteel te zien in de toneelbewerking van De Avonden, van Gerard Reve. U bent mijn moeder is vanaf maart 2011 te zien.

Meer informatie: www.theatergroepsuburbia.nl

Lees ook:TA-acteurs in Zwart Water
Lees ook:Thomas de Bres in muziektheatervoorstelling De Winnaar
Lees ook:Mijn moeder Medea is tenslotte mijn moeder…
Lees ook:Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden) geselecteerd voor Duits theaterfestival
Lees ook:Momenten van Geluk bij Omroep Flevoland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>