Kerstagenda: Big Night van DNA

Twee Arabische broers, chef-kok en leerling in een chic restaurant, zingen het publiek de zaal binnen. Eenmaal meegenomen naar de keuken, het heiligdom, gaan de mannen aan het werk. Maar om voor het bereiden van de maaltijd de juiste gemoedstoestand te bereiken, moet eerst een gezamenlijk dansritueel worden uitgevoerd. Wat had moeten resulteren in een diner voor twee ontpopt zich in een waar offerritueel tussen meester en knecht. De lunchvoorstelling Big Night is een komische mimevoorstelling naar een idee van Sabri Saad El Hamus en Yahya Gaier en was een grote hit op de Parade van 2004. In de laatste weken van 2010 serveert DNA Big Night als lunchvoorstelling in de rotonde van de Stadsschouwburg, met voorafgaande een buitenparade voor de deuren van restaurant Stanislavski. De voorstelling speelt van 21 tot en met 24 december en van 28 tot en met 31 december 2011.

Meer informatie: www.denieuwamsterdam.nl

Lees ook:Schuif aan bij Sabri Saad El Hamus en Abdelkader Benali
Lees ook:Samurai: verpletterende paniek en wonderschone acteurs
Lees ook:Voorstelling Vijf seconden… in Bellevue Lunchtheater hervat
Lees ook:Pax Islamica: Mohammed en Omnya
Lees ook:Arabier, waarom ben je hier?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>