Jouw filmpje een maand lang op FOXlife?

De originele roman van Bram Stoker (1897), Dracula, is al op vele manieren naar film, theater en musical vertaald. Ook theatermaker Jakop Ahlbom laat zich daar, samen met Ivar van Urk en Jeroen van den Berg, door inspireren. Acteur Béla Lugosi vertolkte Graaf Dracula in 1932 op onnavolgbare wijze. Het bezorgde hem wereldfaam, maar werd ook zijn ondergang. Dracula is niet alleen een horrorsprookje, maar ook een liefdesverhaal, waar verlangen naar overgave en vrijheid hand in hand gaan. Kees Hulst en Sylvia Hoeks spelen de hoofdrollen. Theatergroep Jakop Ahlbom presenteert, in het kader van deze voorstelling, samen met de televisiezender FOXlife een geweldige actie: zend een filmpje van maximaal twee minuten in en maak kans op zendtijd op FOXlife!

De prijsvraag
Maak een filmpje van maximaal twee minuten lang waarin een buitengewoon, apart of bijzonder personage in een gewone situatie wordt geplaatst, net als in de series van FOXlife of de voorstellingen van Jakop Ahlbom. Verwerk in de film ook de flyer van Jakop Ahlboms Dracula. Dit mag ergens op de achtergrond zijn, maar ook nadrukkelijk aanwezig zijn. Deelnemers zijn volledig vrij in de keuze van het genre of het medium. Een gewone camera, een fotocollage, een animatiefilmpje of gefilmd met je mobiele telefoon: het mag allemaal! De tien best beoordeelde filmpjes worden een maand lang uitgezonden op FOXlife. De winnaars krijgen daarnaast een een FOXlife pakket (met onder andere DVD’s van Nurse Jackie en True Blood) en twee kaartjes voor de Dracula voorstelling bij jou in de buurt, met een meet en greet met de cast.

Hoe doe je mee?
Als je je eigen filmpje gemaakt hebt ga je naar www.foxlifetv.nl/filmwedstrijd. Onder “Join” kun je het filmpje uploaden. Vraag vervolgens zoveel mogelijk kennissen en vrienden om op jouw filmpje te stemmen! Deze is te bekijken onder “Gallery”. De filmpjes met de hoogste beoordeling (verrekend met het aantal stemmen) winnen!

Lees ook:Dracula geannuleerd
Lees ook:Hoeks en Hulst samen in Dracula-voorstelling
Lees ook:Jakop Ahlbom wint Haagse publieksprijs met ‘Innenschau’
Lees ook:Vielfalt vervangt Dracula
Lees ook:Een wonderbaarlijke combinatie van goochelarij, acrobatiek en slapstick

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jouw filmpje een maand lang op FOXlife?

  1. h.f.reinbergen

    de prijsvraag via de tvkrant gaat over lafemme nikita de antiterroristen organinsatie heet SECTION ONE ik

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>