Silo8 ook in 2011 te zien

Het was een van de ontroerendste en grappigste voorstellingen die wij, van Toneel.blog, het afgelopen jaar hebben gezien: Silo8  van theatergroep Vis à Vis. Afgelopen zomer ontvingen zij ruim 25.000 bezoekers op de speellocatie in Almere. Voor iedereen die de voorstelling gemist heeft, is er goed nieuws. In 2011 is Silo8 opnieuw te bekijken bij het strand in Almere. Daar woekert de natuur vrolijk voort rond het decor en echoot de creatieve explosie nog rond. Terwijl de bewoners en het personeel van Silo8 in diepe winterslaap zijn gebracht is Vis à Vis al volop bezig met haar volgende spektakel dat in 2012 op het terrein zal plaatsvinden. Daarover laten ze echter nog niets los. De kaartverkoop van Silo8 begint in ieder geval op maandag 14 februari. Stay tuned!

Lees ook:vrijwilligers voor € 10 euro naar buitenspektakel
Lees ook:Silo 8 wegens succes verlengd
Lees ook:Vis à Vis komt terug met PICNIC
Lees ook:Spektaculair en angstaanjagend toekomstbeeld in Silo8
Lees ook:Let them fly!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>