Susan Visser in Tape

Gooische Vrouw Susan Visser speelde het afgelopen theaterseizoen nog in Dat Smoel van het Nationale Toneel. Binnenkort zal ze te zien zijn in de bioscoopfilm Tape van Diederik van Rooijen (Stella’s Oorlog, Penoza). Visser staat in deze film naast Barry Atsma. Het stel speelt een echtpaar dat op vakantie gaat naar Buenos Aires om hun huwelijk te redden. Met hun videocamera registreren ze per ongeluk een moord, waardoor hun vakantie verandert in een levensgevaarlijke reis. De opnames van Tape beginnen op 22 november in Buenos Aires. De film is in het najaar van 2011 in de bioscopen te zien.

Lees ook:Hoofdrol Barry Atsma in thriller Tape
Lees ook:Filmrol voor Susan Visser
Lees ook:Susan Visser in Lover of Loser
Lees ook:Tygo, Mark en Anniek in nieuwe film
Lees ook:Toneelbewerking Van Gogh’s Interview

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>