Pamela Teves vervangt Vera Mann

Vera Mann is, door een rugblessure, tijdelijk niet in staat haar hoofdrol in de voorstelling Duet for One te vervullen. Actrice Pamela Teves neemt haar aandeel vanaf komende vrijdag tijdelijk over. ‘Het is enorm sneu voor Vera, die zich helemaal in deze rol van de aan multiple sclerose lijdende violiste heeft gestort. De productie werd mooi ontvangen en vorige week zelfs genomineerd voor de AVRO Toneelpublieksprijs. Gelukkig vonden we in Pamela Teves een goede vervangster, die nu dag en nacht met de rol bezig is. Eerder speelde Teves voor ons de rol van Fraulein Schneider in de musical Cabaret, waarvoor ze een Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol won’; aldus artistiek producent Hans Cornelissen.

Lees ook:Vera Mann hervat rol in Duet for One
Lees ook:Ook Duet for One genomineerd
Lees ook:La voix humaine genomineerd voor publieksprijs
Lees ook:Ultimo genomineerd voor AVRO Toneel Publieksprijs
Lees ook:Actrice Catherine Ten Bruggencate genomineerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>