Frank Lammers speelt bendelid

De rol van Geert Wilders zag Frank Lammers niet zitten. Tijdens de openbare audities van Mightysociety8 gooide hij de handdoek in de ring. ‘Deze teksten weiger ik uit te spreken en deze rol wil ik niet.’ Wilders is voor Lammers kennelijk in real life een bad guy. Bad guys zijn echter wel heel lekker om te spelen en dat vindt Frank over het algemeen geen enkel probleem. Deze week werd dan ook bekend dat hij, naast Sylvia Hoeks, Marcel Musters en Theo Maassen, een rol zal vertolken in de film De Bende van Oss. Matthijs van Heijningen produceert en de misdaadfilm moet in 2011 verschijnen.

Lees ook:Hoeks en Hulst samen in Dracula-voorstelling
Lees ook:Smoeder eindelijk op TV!
Lees ook:Op zoek naar Geert Wilders – de finale
Lees ook:Wie is Geert Wilders?
Lees ook:Georgina Verbaan in Hitlerstuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>