Eerste Late Night theatervoorstelling in NL

killing sistersEerst op je gemak uit eten en daarna pas naar het theater. In de Verenigde Staten is het al langer een succes, maar binnenkort verschijnt de eerste Late Night toneelvoorstelling van Nederland. Het Comedy Theater de Nes opent haar deuren voor de tragi-komische thriller Killing Sisters, met in de hoofdrollen Margo Dames en Mouna Goeman Borgesius. ‘Het publiek wil graag de tijd hebben om eerst rustig uit eten te gaan en de avond af te sluiten met een leuk toneelstuk. Late Night Theatre is daarom ook ‘licht verteerbaar en een voorstelling duurt minder dan een uur.’ Aldus Goeman Borgesius. Killing Sisters begint om om 23.00 uur en gaat op zaterdag 11 september in première.

De tweelingzussen Ann en Mary zijn de eigenaressen van een vervallen motelletje, ergens langs een autoweg in een verlaten gebied, een droomlandschap. Ze wonen daar al hun leven lang. Geen enkele chauffeur die hun motel betreedt, komt er levend uit. Moorden is hun levenswerk, maar vandaag gaat het anders.

Mouna Goeman Borgesius en Margo Dames zijn bekend van televisie, film en theater. Mouna was medeoprichter van het gezelschap mugmetdegoudentand en speelde onder andere in de serie Toen was geluk heel gewoon (Televizierring 1999). Margo was onder andere te zien in Rozengeur en Wodka Lime en Madelief (nominatie Beste Actrice Gouden Kalf 1998) en in vele theatervoorstellingen, onder andere van Het Nationale Toneel en Toneelgroep Amsterdam.

Meer informatie: www.droomkadaster.nl

Lees ook:Imug voor op je Iphone
Lees ook:Programma Theater na de Dam bekend
Lees ook:Zadelpijn en ander damesleed naar theater
Lees ook:Afterparty’s van Holland Festival in Skylounge
Lees ook:Theater na de Dodenherdenking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>