Boete en rijontzegging voor Johnny Kraaijkamp

Acteur Johnny Kraaijkamp is maandag door de politierechter in Haarlem wegens rijden onder invloed veroordeeld tot een boete van 1000 euro. De Zandvoorter, die niet op de zitting verscheen, is bovendien negen maanden zijn rijbewijs kwijt.

Kraaijkamp werd 17 maart dit jaar gesnapt toen hij in zijn auto op weg was naar huis. Bij een blaastest bleek hij ruim drie keer zoveel alcohol te hebben gedronken dan wettelijk is toegestaan. Tegen de politie verklaarde de acteur dat hij erg dom was om in de auto te stappen, omdat hij ook had kunnen lopen. De Zandvoorter is in het verleden al eerder veroordeeld voor rijden onder invloed en heeft toen ook een cursus gevolgd hoe om te gaan met alcohol in het verkeer. (ANP)

Lees ook:John Kraaijkamp sr. in TV-Monument
Lees ook:Kraaijkamp en Purcell leren van elkaar houden
Lees ook:‘Criminele’ theatervoorstelling mag doorgaan
Lees ook:Johnny Kraaijkamp jr. voor het eerst in Thriller
Lees ook:Politie stopt theatraal ’misdrijf’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>