Suburbia houdt audities voor Faust

Na de succesvolle productie Lotzooi! van afgelopen seizoen brengt Theatergroep subSuburbia, hèt jongerengezelschap van Theatergroep Suburbia, dit seizoen Faust. Een spetterende voorstelling voor en door jongeren. De regie is in handen van Esther Bolte. Faust wordt een eigentijdse, dynamische, hippe jongerenversie van het wereldberoemde tragische verhaal van dokter Faust die zijn ziel aan de duivel verkoopt. De grote thema’s zijn verleiding en bedrog. In het stuk worden een aantal vragen gesteld, zoals: hoe zit de wereld in elkaar, wat is er werkelijk belangrijk, hoe ver ga je om iets te voor elkaar te krijgen, wie is de duivel en wat is je ziel? Op 23 auditie kunnen gemotiveerde en getalenteerde jongeren auditie doen.

Vanaf begin oktober wordt elke week één avond gerepeteerd en beginnen de spellessen. In de voorjaarsvakantie worden drie volledige dagen gerepeteerd en ook het weekend van 26/27 maart zal in het teken staan van repetities. In april zijn de voorstellingen. Heb je zin om serieus met theater bezig te zijn, te spelen en te leren bij een professionele theatergroep? Meld je dan nu aan voor de auditie door te mailen naar [email protected]

Lees ook:Kerstagenda: Doctor Faust in Marionettentheater
Lees ook:Het nieuwe Theater Rotterdam zoekt jong talent
Lees ook:Audities voor De Theatervooropleiding Amsterdam
Lees ook:Rozentheater door als De Pit
Lees ook:Audities jongerenproductie De Utrechtse Spelen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Suburbia houdt audities voor Faust

 1. MeneerBeer

  Volens mij bedoelen ze met ‘ op 23 auditie ‘ op 23 september?
  denk ik?
  Ik zou graag willen weten of je ook mee kan doen als je nog 14 bent, bijna 15?
  Gr Laura

    /   Reply  / 
  1. Suzan

   Je hebt helemaal gelijk, het moet 23 september zijn. Het is bestemd voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar, dus ik zou gewoon een poging wagen!

     /   Reply  / 
 2. esmee

  zijn er ook audities voor kinderen van 11 ik zit echt al alle sites af te gaan om mijn droom om te acteren te volbrengen ik heb ook ervaring met toneel please help me

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>