Laat de spelen beginnen!

Misschien zijn er al meer, maar wij hebben ze nog niet gezien. Met de eerste online jaarbrochure hebben De Utrechtse Spelen (DUS) een primeur. Dit jaar ontvangen de geïnteresseerden niet zoals gebruikelijk een gedrukt exemplaar per post, maar wordt de brochure ‘virtueel’ via het internet verspreid. DUS heeft een hoop ambitieuze plannen, waarover je op interactieve wijze kunt lezen. Ga onder meer mee met Jos Thie op locatie bij paleis Soestdijk voor de opera Orfeo ed Euridice; hoor en zie de acteurs van Augustus: Oklahoma aan het woord; luister naar Kytemans eerste kennismaking met Hamlet; en neem een kijkje in een klaslokaal tijdens de voorstelling Hét. Meelezen kan via deze link!

Lees ook:Vier keer De Utrechtse Spelen op vier podia
Lees ook:Loes Luca en Peter Blok in Augustus: Oklahoma
Lees ook:Augustus: Oklahoma dit najaar op tournee
Lees ook:Jack Wouterse als koning Herodes
Lees ook:Anna Drijver in ‘Het verhaal van Rain Man’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laat de spelen beginnen!

  1. Karin

    Ik vind deze seizoensbrochure geweldig! DUS heeft de audio-visuele mogelijkheden optimaal benut! Chapeau! Alleen had ik er niet voor gekozen om alleen online te gaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>