De backstage-geheimen ontrafeld…

Na het succes van de bijzondere tentoonstelling Ergens en Overal, over de aspecten van het locatietheater, heeft het Theater Instituut Nederland (TIN) een nieuwe expositie ontwikkelt. Backstage. Theatermaken van idee tot première is de nieuwe reizende theatrale en interactieve tentoonstelling voor scholieren uit het voorgezet onderwijs én voor de theaterbezoeker. Henk Scholten, directeur TIN: “We hebben een reizende tentoonstelling gemaakt, zodat jongeren in heel Nederland kennis kunnen maken met wat theater is en hoe het gemaakt wordt.” Vanaf 27 augustus tot en met 11 oktober is de tentoonstelling te bekijken in Stadsschouwburg Amsterdam, o.a. tijdens de Uitmarkt en TF. Na Amsterdam gaat Backstage op reis door het land langs diverse theaters en culturele instellingen in o.a. Maastricht, Utrecht, Almere en Alkmaar. Informatie over het aanbod en de locaties is te vinden op www.backstageontour.nl.

Lees ook:Estafette ‘Virginia Woolf’ op Uitmarkt
Lees ook:Theaterinstituut gaat verhuizen
Lees ook:Gevolgen Aktie Tomaat in museum
Lees ook:Halina Reijn vanaf augustus in Nederland
Lees ook:Met korting naar Theater na Tomaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>