vrijwilligers voor € 10 euro naar buitenspektakel

Echte theaterliefhebbers mogen het niet missen. Het openluchtspektakel SILO 8 van Vis à Vis, dat aan een tweede succesvolle speelserie is begonnen, heeft namelijk alles in zich. Prachtige plaatjes, luchtaccrobatiek, een herkenbare boodschap, hilarische momenten en hier en daar een traan. Een kaartje kost normaal € 28,50, maar Vis à Vis geeft vrijwilligersorganisaties de kans hun vrijwilligers voor € 10,00 van dit bijzondere stuk theater te genieten. Warchild, het Leger des Heils Fondswerving, Stichting Vrijwilligers, Mantelzorg Centrale Almere en Unicef maken al gebruik van deze aanbieding. Wie volgt? 

Het initiatief om vrijwilligers een fikse korting op de toegangsprijs van SILO 8 te geven komt niet helemaal uit de lucht vallen. SILO 8 gaat over de gezondheidszorg in de toekomst, als deze geheel is overgenomen door de private markt. In verzorgingstehuis SILO 8 is elk greintje persoonlijke aandacht voor de bewoners verdwenen. Efficiënte machines nemen de taken van mensen waar. ‘Juist vrijwilligers zijn in deze tijd verantwoordelijk voor die belangrijke persoonlijke en menselijke touch in de verschillende lagen van de maatschappij.’ Aldus artistiek leider Arjen Anker. Voor Vis à Vis reden genoeg om voor hen iets terug te doen. Vis à Vis geeft graag alle vrijwilligersorganisaties de kans hun vrijwilligers voor € 10 euro naar SILO 8 bij Almere strand te laten gaan. Vis à Vis roept dergelijke organisaties dan ook op te bellen met de kaartverkoop van SILO 8 via 036 8200333. Wacht niet te lang, want SILO 8 is nog maar tot 19 september te zien!

Meer info: www.silo8.nl

Lees ook:Silo8 ook in 2011 te zien
Lees ook:Over het IJ Festival zoekt vrijwilligers!
Lees ook:Silo 8 wegens succes verlengd
Lees ook:Amsterdam Fringe lanceert Academy
Lees ook:Let them fly!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>