Parade onderweg naar Amsterdam

Theaterfestival De Parade heeft in Utrecht de afgelopen weken een succesvolle editie beleefd. Er zijn ruim 81.000 bezoekers geweest, waarvan er 22.000 voor 16.00 uur kwamen en dus gratis naar binnen konden. Zondagnacht werden alle tenten afgebroken en vanavond vertrekt het Parade-karavaan naar Amsterdam. In het Martin Luther Kingpark worden de komende dagen tientallen tenten opgebouwd, restaurants en barren ingericht, sanitaire voorzieningen aangesloten en elektra aangelegd. Op vrijdag 6 augustus om 18.00 uur is alles klaar en opent de Parade voor zeventien dagen haar poorten in Amsterdam. Op de Parade variëren de voorstellingen van drie tot veertig minuten en spelen meerdere keren per dag. Iedere avond is er live muziek in de Orangerie en Café Correct, met onder andere Tim Knol, Anne Soldaat, Elske de Wall en Christiaan Hof.

Lees ook:Parade Utrecht sluit af met druk weekend
Lees ook:Drukste editie van de Parade in Utrecht ooit
Lees ook:Feestelijke opening mediatheek TIN
Lees ook:Theaterfestival Boulevard van start
Lees ook:21e Parade kleiner en fijner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>