Tina de Bruin vervangt Kirsten Mulder op Parade

Bij actrice Kirsten Mulder is vorige week een nekhernia geconstateerd. Tina de Bruin zal daarom haar rol overnemen in de paradevoorstelling Thuis ben je nooit alleen. Naar verwachting zal Kirsten Mulder wel meespelen in de voorstelling Hamlet; vanaf 9 oktober in de Nederlandse theaters. Tina de Bruin won in 2002 de persoonlijkheidsprijs om het camerettenfestival en is o.a. bekend van De nieuwste show en Julia’s Tango.

Thuis ben je nooit alleen: een kleine neppe docudramacomedy over de strijd tegen het cliché dat het leven kan zijn. In drie uit het leven gegrepen scènes, geschreven door drie jonge, talentvolle auteurs, spelen Tina de Bruin en Rick Paul van Mulligen echte mensen met echte gevoelens. Welkom bij het cliché. Maar klopt het cliché wel? In deze nieuwe Paradevoorstelling van Marcus Azzini draait het om die vraag. Thuis ben je nooit alleen is van 29 juli t/m 1 augustus te zien op de Parade in Utrecht en van 14 t/m 22 augustus in Amsterdam.

Lees ook:Elke avond dé Romeo and Juliet liefdesscène op het Leidseplein!
Lees ook:Alex Klaasen al druk bezig met kerst
Lees ook:Nederlandse Toneeljury maakt laatste nominaties bekend
Lees ook:Rick Paul van Mulligen over Barbaren – deel 1
Lees ook:Who’s afraid of Virginia Woolf genomineerd voor TF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>