Arjan Ederveen op reprise

Het Ro Theater start het nieuwe theaterseizoen in eigen huis met de langverwachte reprise van Tocht. Arjan Ederveen schreef dit stuk speciaal voor het Ro Theater en regisseur Alize Zandwijk haalt op alle fronten de humor en de kwetsbaarheid naar boven. Arjan Ederveen en Jack Wouterse spelen twee oudere vrouwen die worstelen met verlies, eenzaamheid, vergeten, de dood en de tijd. Beide acteurs zijn rasentertainers die precies de goede, gevoelige snaar weten te raken.

Vlak voor Pasen zitten Margot en Bettie, twee oude vriendinnen, bij elkaar. Ze worden omringd door honden en mijmeren over het leven, een aangereden haas, de dood van man en kinderen. De acteurs zitten op keukenstoelen te midden van het publiek, hun honden lopen rond of liggen op het bed. Een haas en een klein meisje zorgen voor bizarre entre-acts. Tocht is van 24 t/m 28 augustus te zien in het Ro Theater, daarna reist de voorstelling naar Den Haag, Utrecht, Haarlem, Amsterdam en Den Bosch.

Lees ook:De vrouw in Arjan Ederveen
Lees ook:Extra kaarten ‘Tocht’
Lees ook:Arjan Ederveen in Wie van de Drie
Lees ook:Programmering Ro Theater 2010/2011
Lees ook:Arjan Ederveen genomineerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>