Adelheid Roosen ambassadeur huiselijk geweld

Op 23 november jl. benoemden de vrouwenopvanginstellingen van de Federatie Opvang alliantiepartner Adelheid Roosen tot eerste Ambassadeur voor de Vrouwenopvang. Roosen noemt huiselijk geweld “een drama dat mijn theaterhoofd te boven gaat. Er zijn andere manieren om elkaar te raken.” Als ambassadeur gaf zij het startschot voor de campagne Maak samen een vuist tegen huiselijk geweld. Onlangs deed zij een oproep aan alle mannen: “Ga in gesprek met mannen die slaan!” In de video op deze pagina vertelt zij over haar verblijf in VrouwenOpvang Groningen.

Lees ook:Adelheid Roosen naar Istanbul
Lees ook:Carice van Houten wordt WNF-ambassadeur
Lees ook:Actrice Sanne Vogel zoekt familie
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Adelheid Roosen en haar wijkjury

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>