Momenten van Geluk bij Omroep Flevoland

Op 12 juni gaat op het prachtige Stadslandgoed De Kemphaan in Almere de voorstelling Momenten van Geluk van Theatergroep Suburbia in première. Vanaf de eerste repetitie tot deze avond wordt Suburbia gevolgd door de camera’s van Omroep Flevoland. Vanavond zal de eerste uitzending te zien zijn. Momenten van Geluk speelt zich af in het favoriete restaurant van de familie Schaafsma. Moeder Laura viert haar verjaardag en het hele gezin is bijeengekomen om dit te vieren. Dat dit verjaardagsdiner als een pijnlijk feestje eindigt, weet nog niemand. Meer informatie: www.suburbia.nl

Lees ook:Tenzij je geluk hebt
Lees ook:Veel openluchttheater in Almere deze zomer
Lees ook:Verstikkende moederliefde en jeugdtrauma´s
Lees ook:Corpulente acrobaten op hun best
Lees ook:Musters nieuwe man in Gooische Vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>