Unieke online paradehapping om 18.00

fourplayTheaterfestival de Parade reist deze zomer voor de 20e keer door de vier grootste steden van Nederland, om daar in parken en op pleinen een tijdelijke culturele straat toe te voegen. Op vrijdag 18 juni vindt de officiële opening in Rotterdam plaats en vervolgens trekt de Parade naar Den Haag en Utrecht. De tournee eindigt in Amsterdam op 22 augustus. De eerste Paradehappening vindt echter al plaats op zondag 30 mei om 18.00 uur. Dan presenteert de Parade op haar website  de online voorstelling Fourplay, Neerlands eerste ‘quadrouple scoretrack internet happening.

Volledig LIVE voeren performers, in de vier Paradeparken, Museumpark Rotterdam, Westbroekpark Den Haag, Moreelsepark Utrecht en Marten Luther Kingpark Amsterdam, tegelijkertijd dezelfde choreografie uit. De beelden hiervan vormen samen één geheel op de homepage van de Parade-website. Fourplay is een nog nooit eerder vertoond experiment dat wordt uitgevoerd door wel zeer speciale performers. Aangezien de choreografie, zowel qua techniek als concentratie en uithoudingsvermogen, hoge eisen stelt aan de uitvoerders, zijn er geen betere artiesten te bedenken dan de Parademedewerkers. Zij voeren de choreografie uit en dienen als ‘kanonnenvlees’ tijdens dit spannende internetexperiment. Kijk op zondag 30 mei om 18.00 uur naar de zes minuten Fourplay via www.deparade.nl of kom uit die luie stoel en ga naar een van de parken en maak deel uit van deze bijzondere happening.

Lees ook:Parade 20 jaar
Lees ook:Theaterfestival De Parade terug in Amersfoort
Lees ook:BAS is om op te vreten
Lees ook:21e Parade kleiner en fijner
Lees ook:Zomerproductie Oostpool bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>