Bambierambam strijkt neer

Als Bambie voor meerdere dagen neerstrijkt in een theater, als daar Bambie 1 t/m zoveel wordt gespeeld met na afloop hotdogs en dansmuziek, dan is er sprake van een Bambierambam. In 2003 is Bambie begonnen met dit regelmatig terugkerende feestje. Om oudere Bambie-voorstellingen op hun houdbaarheid te testen. Om een repertoire op te kunnen bouwen, en verschillende momenten in hun ontwikkeling te tonen. Om trouwe bezoekers op een andere manier tegen te kunnen komen. En om nieuw publiek de kans te geven het een en ander in te halen. In 10 dagen neemt Bambie het publiek mee door 13 jaar Bambie-geschiedenis, van Bambie 1 (1996) via uitstapje Oleg!Oleg!Oleg! (2001) naar Bambie 14 (2009). De Bambierambam vindt plaats in Theater Frascati, van dinsdag 25 mei tot en met zaterdag 5 juni. Meer informatie: www.bambie.org

Lees ook:Bambie-rambam
Lees ook:Be Bambie!
Lees ook:Theater via een koptelefoon
Lees ook:Het experiment van Breakin’Walls
Lees ook:De Appel komt met interactieve theatermarathon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>