Zadelpijn en ander damesleed naar theater

De bestseller Zadelpijn en ander damesleed, van schrijfster Liza van Sambeek, komt op de planken. Wiske Sterringa bewerkte de roman voor het theater. Margo Dames, Debby Petter, Esther Roord, Renée Soutendijk, Lieneke le Roux en Wimie Wilhelm vertolken de rollen in de tragikomedie, onder regie van Bruun Kuijt. Dat maakte producent Bos Theaterproducties woensdag bekend. Zadelpijn en ander damesleed gaat op 15 december in première in de Goudse Schouwburg. Daarna reist het stuk tot en met 8 april 2011 langs theaters in het hele land. (ANP)

Lees ook:Extra voorstellingen ‘Zadelpijn en ander Damesleed’
Lees ook:Geslaagde toneelbewerking ‘Zadelpijn en ander damesleed’
Lees ook:Thriller Theater 5 jaar
Lees ook:Erik van Muiswinkel in bijzondere Haarlemse Scrooge
Lees ook:Sherlock Holmes naar het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>