Programmering Ro Theater 2010/2011

Onlangs berichtten wij van de nieuwe programmering van Het Zuidelijk Toneel, maar ook het Ro Theater trad reeds naar buiten met de nieuwe voorstellingen voor seizoen 2010/2011. Na Onschuld en Het Laatste Vuur ensceneert Alize Zandwijk het nieuwste stuk van de toonaangevende Duitse toneelschrijfster Dea Loher: Dieven, een zwarte komedie over eenzame stadsbewoners die elkaar onder de vreemdste omstandigheden ontmoeten. In de nieuwe voorstelling Hondsdagen zal Zandwijk werken met acteurs en dansers. Gerardjan Rijnders schrijft en regisseert montagestuk Amazones over Leni Riefenstahl, gebaseerd op Penthesilea van Heinrich von Kleist. Arjan Ederveen schrijft voor het Ro Theater de familievoorstelling Moord in de Kerststal, onder regie van Pieter Kramer. Ederveen keert komend seizoen ook terug in de voorstelling Tocht, waarin hij en Jack Wouterse twee vrouwen spelen die worstelen met ouderdom en eenzaamheid.

Lees ook:Ro Theater speelt nieuw repertoire
Lees ook:Start kaartverkoop nieuwe familievoorstelling Ro Theater
Lees ook:Arjan Ederveen op reprise
Lees ook:Brand in Rotterdamse Schouwburg
Lees ook:Extra kaarten ‘Tocht’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>