Bas Keijzer en Bas Muijs in ‘The Match 2010′

De man die de witte lijnen trekt, de warming up van de spelers, de coach en zijn druk op de schouders om te slagen, de reporters die het altijd beter weten in de skybox. Op de speelvloer zien we wat we normaal ook op een voetbalveld zien. Hooligans, mascotte, penalty’s, hoekschoppen, rode en gele kaarten. Naast de eigenlijke wedstrijd is er ook ruimte voor de clichématige, passieve voetbalenthousiast; de man die thuis op de bank voor de tv samen met zijn vrouw die aan één ding een grondige hekel heeft: voetballen. Met het oog op het WK Voetbal 2010 in Zuid-Afrika speelt Ballet van Leth The Match 2010. Een humoristische dans- en theatervoorstelling waarin ook enkele acteurs te zien zijn, zoals Bas Keijzer, Bas Muijs en Stephan Evenblij.
The Match 2010 is van 8 april 2010 tot en met 10 juni 2010 te zien in de theaters. De voorstelling gaat op 10 april in première in Theater aan het Spui te Den Haag.

Lees ook:Appel maakt voorstellingen voor The BIG5
Lees ook:Extra voorstelling AMANDLA!
Lees ook:Don Juan en buurvrouw op de Parade
Lees ook:Derde seizoen voor voorstelling over dominee Zelle
Lees ook:Theatermaker Ilay den Boer richt eigen stichting op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bas Keijzer en Bas Muijs in ‘The Match 2010′

  1. gert jansma

    Echt een energieke voorstelling!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>