‘Theater na Tomaat’ goed bezocht

Tot en met januari waren twee TIN tentoonstellingen in Amsterdam te zien. Gedurende de vijf maanden dat Sonia Gaskell. Pionier van de dans in Het Joods Historisch Museum stond, bezochten 49.000 mensen het museum. Bijna tegelijkertijd was in het Amsterdams Historisch Museum de tentoonstelling Theater na Tomaat, 40 jaar theatervernieuwing in Nederland te zien. Tijdens de looptijd van deze tentoonstelling bezochten zo’n 64.000 mensen dit museum.

Lees ook:Gevolgen Aktie Tomaat in museum
Lees ook:Met korting naar Theater na Tomaat
Lees ook:Theater in het museum
Lees ook:Medea in het museum
Lees ook:De backstage-geheimen ontrafeld…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>