TA-acteurs in Zwart Water

Maandag 8 maart ging de nieuwe Nederlandse thriller Zwart Water in première, met in de hoofdrollenTA-acteurs Barry Atsma en Hadewych Minis. De film draait vanaf donderdag in 25 mart Nederlandse bioscopen.

Zwart Water vertelt het verhaal van Christine (Hadewych Minis) en Paul (Barry Atsma), die hun intrek nemen in een oud vervallen landhuis in België. Het is het ouderlijk huis van Christine, die het door erfenis heeft verkregen. Hun dochtertje Lisa (Isabelle Stokkel) ontdekt een meisje in de kelder van het huis. Zij beweert het overleden tweelingzusje te zijn van Lisa’s moeder Christine…

Lees ook:Barry atsma in het groot
Lees ook:Met 50% korting naar de Meervaart!
Lees ook:Barry Atsma wint gouden Kalf
Lees ook:Barry Atsma wordt weer vader
Lees ook:‘U bent mijn moeder’ wordt moeder/dochterverhaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>