Liz Snoijink in musical ‘La Cage Aux Folles’

Actrice Liz Snoijink zal naast Stanley Burleson en Jon van Eerd in de nieuwe Joop van den Ende-productie La Cage Aux Folles schitteren. hebben een rol te pakken in de musical La Cage aux Folles. Zij spelen naast hoofdrolspelers Jon van Eerd en Stanley Burleson, maakte Joop van den Ende Theaterproducties zaterdag bekend. Ook Gerrie van der Kleij en Derek de Lint zullen deel uitmaken van de cast. De Lint neemt de rol van Edouard Dindon op zich, Snoijink speelt zijn vrouw Marie. La Cage aux Folles beleeft zijn première op zondag 28 november 2010 en is één van de openingsvoorstellingen van DeLaMar, het theater in aanbouw in het centrum van Amsterdam. Snoijink is momenteel te zien in de komedie Oranje Boven,  waarin ze ook naast Jon van Eerd speelt.

La Cage aux Folles speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Jon van Eerd) en Georges (Stanley Burleson) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Hier runnen zij de befaamde nachtclub ‘ La Cage aux Folles’ waar Albin met zijn travestieact als de beroemde Zaza triomfen viert. Wanneer de zoon van Georges, aankondigt te willen trouwen met de dochter van een conservatieve politicus wordt hun leven op de kop gezet. Het frivole appartement moet worden omgetoverd tot een sobere kloosterkamer, de biologische moeder moet worden opgespoord en vooral ‘Albin moet weg’. Dit alles om hun levensstijl te verbergen en de schone schijn van ‘normaal’ gezin op te houden. Kunnen ze de schijn hoog houden?

Lees ook:Publiek gezocht bij interview Jon van Eerd
Lees ook:DeLaMar verkoopt al 110.000 kaarten
Lees ook:Nelly Frijda ziek
Lees ook:Johan Kaartprijs voor Jon van Eerd
Lees ook:Oranje Boven dingt mee naar Toneelprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>